Uddevalla-VM tillbaka augusti -17

Nu återfinns Sverige och Uddevalla-VM på den preliminära listan över VM-datum 2017 och den 20 augusti blir det VM igen, samt 250-EM och tjej-VM.

Numera kan man aldrig vara säker på att det blir så här men nu växer åter hoppet, efter ett år utan en svensk VM-deltävling. Premiären sker åter i Qatar, därpå blir det Indonesien, Argentina och Mexiko innan det blir Europapremiär i holländska Valkenswaard den 23 april.
Sedan följer Lettland, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Belgien, Italien, San Marino, Tjeckien och Schweiz innan det blir dags för Uddevalla.
Charlotte, USA, står sedan på tur före holländska Assen innan VM avslutas den 17 september, på en idag icke namngiven plats. Lag-VM körs den 1 oktober, troligen på Glen Helen men det är inte helt spikat.

2 kommentarer

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]