Tom vann SM i Bollekollen

Det kom över 5 000 åskådare till motorshowen på Bollekollen i Bollebyd, det var full gas från morgon till kväll. Tyvärr hade den mesta publiken gått hem när Tom Söderström på en Honda vann SM i stadioncross.

Tom Söderström hade bättre spårval än de övriga och vann SM klart, i den roliga och fartfyllda tävlingen i Bollekollen.

Dagen började med en häftig endurostart och sedan kämpade sig förarna fram i den leriga slingan i två timmar. Inte oväntat stod Tibros Carl Sjöö som slutvinnare före junioren Erik Appelqvist, som sedan också vann crossen U-klass. I crossens 85-klassen blev det spännande när Albin Larsen bjöd på tufft motstånd, men slutsegern gick till förhandsfavoriten Danne Karlsson.
I SM-klassen sod det tidigt klart att Tom Söderström var den mest tekniskt skicklige och det blev han som stod som slutsegrare i finalen före Kim Lindström och Rasmus Sjöberg. Vill ni läsa mer om tävlingen, kolla in nästa nummer av Race Magazine som kommer till prenumeranterna på onsdag och sexa dagar senare i butik.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]