Tom i MX2-VM i Valkenswaard

Ännu obekräftade uppgifter som kommit Race tillkänna, tyder på att Suzuki Swedens Tom Söderström kommer att köra MX2-VM i holländska Valkenswaard nu till helgen.

Enligt källor som Race varit i kontakt med så har teamchefen för Team Suzuki International Europe, Mr Ramsbacher ansökt hos Youthstream om att få ersätta skadade fransmannen Valentin Teillet med Tom Söderström. Detta ska Youthstreams Marc Pauwels ha godkänt under förutsättning att alla pappren från Svemo inkommer omgående.  – Jag förstod att det var något på gång, men jag har inte fått något från Youthstream ännu. Men får jag bara en officiell förfrågan så ska vi skicka pappren så fort det går, berättar Håkan Olsson i Svemos motocross-sektion. Race har inte fått tag i Tom Söderström, men mycket tyder på att han kör i MX2-heaten i helgen.

Förhoppningsvis åker Tom Söderström MX2-VM i Valkenswaard

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]