Thuresson och Kadestam kör med Von Zipper

De svenska motocrossförarna Filip Thuresson och David Kadestam kör med Von Zippers mx-glasögon under 2016.

David Kadestam är helt ny i Von Zipper-teamet, medan Filip Thuresson väljer att fortsätta sin sejour i teamet från fjolåret.
– Det känns väldigt kul att få med oss David i teamet inför 2016, då Von Zipper verkligen har tagit ett steg i rätt riktning med ett bredare sortiment och en annorlunda design som sticker ut gentemot andra varumärken på marknaden. David är en ung och lovande förare som vi tror mycket på. Vi är också glada att Filip stannar kvar hos oss även 2016. Vi har en lång relation med Filip och att ha honom kvar som vår fanbärare känns givet, skriver Von Zipper i ett pressmeddelande.
– Vi ser fram emot en spännande säsong där vi tror att både David och Filip kommer finnas med högt upp i respektive klass, skriver Von Zipper vidare.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]