TÄVLING!

Rockstar Energy Husqvarna Factory Team har signerat denna läckra nummerplåt och vi vill förstås ge bort den till någon av er läsare. Ta en selfie (eller be någon annan fota) och lägg upp en bild på hur det ser ut när just DU läser Race Magazine. Publicera din bild på Instagram och tagga @racemagazine, eller dela den på vår Facebook–sida, RaceMagazineSE. Motivera gärna också varför du tycker om att läsa vår tidning. 

Bästa bilden/motiveringen vinner plåten. Vi har även ett par tröstpriser – KTM–bag, laptopväska från KTM och en Race–mössa. Tävlingen pågår till och med fredag den 9 oktober, så du har chans att delta två gånger – först med nummer 14 som är ute nu och sedan med nummer 15 som landar hos prenumeranter just den fredagen.

OBS: Deltar du i tävlingen godkänner du också att vi får använda bilden i tidningen, på vår hemsida eller i sociala medier. Vi kontaktar vinnarna.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]