Svensk seger i 150-EM

Den 15-årige Anton Graaf Nordström från Stenungsunds MS vann årets andra deltävling i Honda 150-EM, som kördes i portugisiska Agueda samtidigt som MXVM.

I det första heatet på lördagen blev Anton tvåa bakom premiärvinnaren Andrea Adamo, från Italien. Rasmus Moen från Upplands Väsby MK körde in som femma, medan Antons yngre bror Ville Graaf Nordström blev elva.
Den fjärde svensken i EM-serien är Melwin Bengtsson från Veinge MCK. Han skadade sig på träning veckan innan och fick en fraktur i handleden. Han var dock på plats i Portugal och hejade på sina kompisar.
I söndagens heat gick det ännu bättre och Anton tog hem segern och därmed totalvann han deltävlingen. Rasmus låg bra med men kraschade och slutade tia, medan Ville slog i en höft kraftigt när han kraschade och tvingades bryta.

Det svenska 150-gänget från vänster Rasmus Moen, Anton Graaf Nordström, Ville Graaf Nordström och skadade Melwin Bengtson. Foto: Camilla Moen

Det svenska 150-gänget från vänster Rasmus Moen, Anton Graaf Nordström, Ville Graaf Nordström och skadade Melwin Bengtson. Foto: Camilla Moen

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]