Succé för skotercross SX-SM

Den i motocross- och skotercrosskretsar välkände Nisse Kjellström blev svensk mästare i samband med SM-veckan på hemmaplan i Söderhamn inför 14 000 åskådare. Även i Dam-SM blev det lokal seger genom Ockelbos Ellen Bäcke, som efter en vådlig krasch kom igen och vann finalen.

Vid den pågående SM-veckan i Söderhamn kördes sent på onsdagskvällen Stadioncross-SM för snöskoter och det blev både dramatiskt och spektakulärt. Publikfavoriterna höll och jublet visste inga gränser när den 21-årige Nisse Kjellström tog över ledningen och vann finalen före Umeås Marcus Dorsch och Tväråns Johan Lidman.
I damklassen hade de två största förhandsfavoriterna tvingats lämna återbud och då klev publikens favorit fram. Ockelbotjejen Ellen Bäcke blev ny favorit men hon gjorde en vådlig krasch i tjejernas första lopp. Men den 16-åriga Ellen tog starten i finalen och defilerade hela vägen in i mål.
Infjärdes Fanny Vikström körde säkert hem silvermedaljen medan Borlänges Elvira Lindh imponerande knep bronset. Det välarrangerade evenemanget inramades av cirka 14 000 åskådare, nästan alla iklädda den vita mössan som bevis på att de köpt biljett till hela SM-veckan.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]