Sandberg i MXHeaven

Nu har de tre svenskarna Rickard Sandberg, Fredrik Norén och Robert Lind kommit fram till MXHeaven i södra Kalifornien. Här rapporterar Rickard direkt från MXHeaven USA.

I måndags morse mötte jag upp mina team-mates på Landvetter i Göteborg för att resa till USA. Vi flög först 1 timme och 20min till Amsterdam i Holland för att sedan ta det 11 timmars långa flygresan till Los Angeles.

Flygresan gick bra och vi landad måndag den 11 runt lunch. Här i Kalifornien så ligger vi tidsmässigt 9 timmar efter svensk tid så jag har haft lite problem med jetlag men det ska nog bli bra om någon dag. Huset vi bor i ligger ca 2 timmar från flygplatsen i LA. Väl framme i huset så var det skit kul att träffa Stefan och Gunnar igen (team boss). Gården vi bor i ligger i Perris och vi har egen bana på gården. På baksidan av gården vi bor på finns det ett stort område som man kan åka och göra egna banor hur mycket man vill därför passar team namnet verkligen in, MX-Heaven!

I tisdags så blev en dag som jag mest fixa saker runt omkring t.ex.gymkort, amerikansk telefon m.m. skönt att bara ta en lugn dag efter resan.

Idag onsdag så hade vi våran första träningsdag och vi åkte till en bana som heter Milestone. Grym bana och som alltid i USA så var det nyharvat och perfekt vattnat.

Nästa vecka ska vi börja med tester av fjädring ihop med Öhlins.

Bilder kommer mer av senare men skickar med några, den ena bilden är på våran trailer vi kommer ha under tävlingarna och den andra är på huset vi bor i.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]