Robbie Maddison till Herning-SX

Dagens största våghals på motorcykel är australiern Robbie Maddison och den 7-8 februari 2014 kommer han till Herning Supercross, som firar sitt 20-årsjubileum på Jyske Bank Boxen Arena i Danmark.
Maddison har alla världsrekord som är värt att ha på en motorcykel och förutom att vara innehavare av ett X- Games-guld  har han också hoppat över Triumfbågen (i Las Vegas), hoppat över Korintkanalen i Grekland och gjort en backflip över  Tower Bridge i London. Nu senast fick han en utmärkelse för sina motorcykelstunts i James Bond- filmen Skyfall.
– Det är helt galet att vi har Robbie Maddison klar för Supercross i Herning. Vi pratade om vad som skulle vara det bästa sättet att fira vårt 20-årsjubileum på och överst på listan var Robbie Maddison, säger arrangören Lars Green från ASP Event.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]