Presskonferens från Minneapolis – se dem här!

Eli Tomac slog snabbt tillbaka efter förra helgen debakel och tog årets tredje seger, när den sjunde rundan av Monster Energy AMA Supercross kördes i Minneapolis i helgen. Tomac ledde större delen av finalen och hade länge den regerande mästaren, och hemmaföraren, Ryan Dungey närmast efter sig. 

Dungey, även om han nästan alltid är på pallen, ser ut att sakna det där lilla extra den här säsongen och tappade även träningskompisen Marvin Musquin mot slutet. Ändå har KTM–föraren en relativt stor ledning i poängsammandraget.

250 Öst–serien körde sin första runda i Minneapolis och förhandsfavoriten Joey Savatgy kunde inleda med en seger åt sitt Pro Circuit Monster Energy Kawasaki. Han vann något överraskande före KTM’s Jordon Smith. Husqvarnas “veteran” Josh Osborne tog den tredje platsen på pallen, men farten lovade mer än så.

Nedan kan du se vad förarna på pallen hade att säga efter helgens tävling.

 

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]