Östlund arg men oskadd

Det var en otrevlig krasch vi fick se av Alvin Östlund vid motocross-VM i belgiska Lommel, när han flög över styret och fick maskinen över sig.

– Jag är riktigt sur, när jag kanske gör mitt livs lopp så pajar växellådan. Efter grymma fajter med Petr Petrov och Benoit Paturel, låg jag klar åtta. och då pajar växellådan. Jag tappar mer och mer och plötsligt går friväget i och jag slår runt framlänget. I ren ilska känner jag knappt att hojen träffar mig, jag vill bara upp och iväg igen. Det har känts så bra hela helgen och jag var på väg mot en topp-åtta placering när detta hände, det är ju typiskt. Men nu vet jag att farten finns där och ska ladda inför nästa helg i Schweiz, förklarade Alvin Östlund.

Det var överhuvud taget en bra helg för svenskarna i Lommel och om detta, samt om 85-EM i Tjeckien kan du läsa i nästa nummer av Race Magazine som trycks på tisdag.

1 kommentar

  1. Notera att Gole hade lika snabb varvtid som Östlund om ni tittar på mxgp och borde ta en plats i Lag-VM

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]