Opererad Anton hemma på tisdag

Motocrossföraren Anton Lundgren är nu opererad och väntas hem till Sverige på tisdag. Glädjande var det ett rent underbensbrott och läkningen har redan börjat.

Det var på första varvet under lördagens kvalheat, vid VM i brasilianska Beto Carrero, som Anton blev påkörd av en konkurrent och underbenet gick av. Han fördes i ambulans till sjukhus där han opererades tämligen omgående och är idag redan upp och går med kryckor. Läkaren förklarade att det var ett mycket rent och snyggt brott, vilket påskyndar läkningen. Nu jobbar hans föräldrar tillsammans med försäkringsbolaget med att få en tillräckligt stor plats på flyget hem.
– Om allt fungerar som det ska kommer han hem på tisdag. Anton är naturligtvis mycket besviken då han tyckte att det gick mycket bra i Brasilien, berättar mamma Ann-Sophie.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]