Olycksfallsutbildning för crosspappor

Förra vintern arrangerade Monica Gredinger och Maria Norberg en lyckad olycksfallsutbildning för crossmammor, nu är det dags för papporna att utbilda sig den 19-20 november.

Det är ett härligt engagemang från crossmammorna Gredinger & Norberg, när det gäller att skaffa sig kundskap om tävlingsbarnens välmående. Där är olycksfallsutbildning otroligt viktigt, speciellt på träningar då det inte finns annan tillgänglig sjukvårdspersonal.
Gredinger & Norberg kommer att med hjälp av Gävles Susanne Högberg att ha ett uppföljningsläger för crossmammor, men även en utbildning för crosspappor. Båda utbildningarna sker på Bosön och förutom utbildning av Susanne Högberg blir det gemensamma aktiviteter och samkväm.

Ni crosspappor som är intresserade, maila gredinger.norberg@gmail.com för mer information.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]