Ny TV-tid för motocrossens Sprint-SM

Med tanke på att Sverige spelar VM-fotboll på lördag, har arrangörerna av Sprint-SM tillsammans med SVT ändrat tiden för tävlingsstart och TV-sändning. Tävlingen börjar klockan 11.00 på Väla Motorstadion i Helsingborg och TV-sändningen med finalen börjar 14.30.

Det är Sveriges överraskande framgångar i VM-fotboll och kvartsfinal på lördag. Matchen går 16.00, vilket skulle krocka med Sprint-SM och TV-sändningen. Men SVT hade en lösning som alla parter var överens om. Tävlingen, för er som tänker vara på plats, börjar 11.00 och TV-sändningen blir nu 14.30. Därmed kan alla, som vill, i lugn och ro se Sprint-SM och sedan matchen. Även Helsingborgspubliken på plats hinner se tävlingen för att sedan ge sig hem till TV, med andra ord en superdag för en allmänt sportintresserad.

2 kommentarer

  1. Grymt bra!! Å skitkul att crossen kommer in i SVT SM vecka. De blir häftigt o ja tror att crosskillarna kommer att ställa upp i större utsträckning en vad vi sätt eliten göra i superunduron.
    De handlar ju om TV tid o de har man här och på GGN!!!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]