Ny podcast från Club MXStar i samarbete med Race

Race Magazine, genom Kalle Lundstedt, och Club MXStar, med Ola Thorell, har slagit sina påsar ihop för en ny podcast. Det handlar om supercross i allmänhet och Pulp MX Fantasy i synnerhet.

Pulp MX Fantasy är en helt ny fantasy-tippning som kan göra säsongens supercrossmästerskap betydligt roligare. I grunden handlar det om att välja fyra stycken förare i 250–klassen och fyra stycken förare i 450–klassen, för att dra in så mycket poäng som möjligt varje vecka till ditt eget lag.

Men riktigt så enkelt är det inte när du också måste väga in ett handikappsystem, vilka förare som klassas som All Stars samt det faktum att förare kan köra till sig dubbla poäng. Bland annat.

Man kan grotta ner sig nästan hur mycket som helst i det där, något som både Race Magazine och Club MXStar gillar att göra. Och därför skapades inte bara en liga, kallad Club MXStar, utan nu också en podcast – där Race’s Kalle Lundstedt och Club MXStars Ola Thorell (Thorells MX) snackar lite om supercrossmästerskapet i allmänhet men i synnerhet om Pulp MX Fantasy.

Lyssnar gör ni här på hemsidan, hos Club MXStar eller där poddar finns.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]