Norén intresserad av lag-VM

Lidköpingsgrabben Fredrik Norén, som kör motocross i USA, har meddelat att han står till förfogande för lag-VM om det kan lösa sig med hojar.

Fredrik gör sitt fjärde år i US-nationals och säsongen har börjat mycket bra, han ligger på 14e plats i 450-klassen efter fyra deltävlingar. Fredrik har via mail till Tommy Allansson i  Svemos MX-sektion berättat att han är intresserad.
– Vi har tänker i år ta ut en trupp på fem till sex förare efter Uddevalla-VM, det är sedan de som slåss om de tre platserna vid lag-VM i lettländska Kegums.
– Det känns riktigt bra att vi nu har en dialåg med Norén, så vi kan komma till Kegums med Sveriges absolut bästa förare, berättar Allansson.
I nästa nummer av Race kan ni läsa mer om Norén i USA.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]