Noel vann i Holland

Den lovande motocrossföraren Noel Nilsson, från Falkenberg och tävlande för Getinge MK, vann en stor 85-tävling i holländska Harskamp utanför Arnheim i helgen.

På en helt ny anläggning kördes denna mastodonttävling och Noel körde 85-klassen med stora hjul, i kamp med främst holländare och danskar.
Efter en sämre start i första heatet körde Noel på fyra varv upp sig i ledningen, men vurpade och slutade trea bakom holländaren Scott Smulders och danske Rasmus Pedersen.
I det andra heatet körde Noel hem seger före holländaren Kay Wolf och därmed totalvann före Wolf. Noel var ende svensk på plats, medan sammanlagt 25 danskar deltog.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]