Nitro Circus Live till Sverige 2016

Nitro Circus Live kommer med ny storslagen show till 13 städer i Europa under 2016. Travis Pastrana leder actionsportshowen som är fulladdad med nya otroliga trick. Nitro Circus Live intar Tele2Arena i Stockholm lördagen den 23 januari. Biljettsläpp fredag 5 juni kl 10.00.

Nitro Circus Live senaste skapelse tar cirkus till en helt ny nivå när de främsta atleterna inom freestyle motocross (FMX), BMX, skateboard samlas i en ny storslagen produktion. Medverkar gör 17-faldige X Games-medaljören Travis Pastrana och turnén bjuder på nya otroliga trick, rekordbrytande försök, galna stunt och de mest ”crazy” åk som skådats.
− Vi har haft grymt kul under vår världsturné i år och nu äntligen är det dags att ta denna splitt nya show till Europa, säger Pastrana. Varje show pushar vi varandra att åka snabbare och hoppa längre än showen innan, så nästa år kommer att bli helt otroligt!
Pastrana leder ett elitlag av atleter med en stjärnspäckad line up för freestyle motocross, FMX, bestående av världens första triple backflipper och regerande X Fighter Champion Josh Sheehan, australienska X Games-guldmedaljörer Blake “Bilko” Williams och Cam Sinclair, samt amerikanske superstjärnan Adam Jones.
På BMX-sidan blir det en kavalkad av aldrig tidigare upplevd galenskap, som leds av James Foster, den enda person i världen som för närvarande utför trippel backflip (bakåtvolt) på BMX. Plus en mängd stora namn som ” The Warrior ” Jed Mildon, X Games-medaljören Andy Buckworth, den mest vågade kvinnan inom actionsport, Jolene Van Vugt, och banbrytande rullstolscross-stjärnan (WCMX ) Aaron ” Wheelz ” Fotheringham.
Nytt tema: Nitro goes retro
Hela Nitro-föreställningen är koreograferad och stylade som en cirkus från 1920-talet med elefanter, björnar, clowner, trapetskonstnärer, eldkastare och lejontämjare. Omsorgsfullt utvecklad under fem år kommer den nya uppsättningen tillsammans med Nitros eget komponerade soundtrack ta oss tillbaka till det förflutna, till ett kusligt cirkustält. Med ny belysning och explosiv pyroteknik blir det nya temat en perfekt bakgrund till den mest storslagna showen i Nitros historia.
− Tro oss när vi säger att du aldrig har sett en cirkus som denna förut, säger Pastrana.
För mer info, nyheter, turnédatum, bakom-scenen-avslöjanden besök hemsidan: www.nitrocircus.com.
Eller följ Nitro Circus på:
Twitter: @nitrocircus
Facebook: www.facebook.com/NitroCircus

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]