MXGP Uddevalla: Fortsatt EM–ledning för Graaf Nordström

Det blev ingen svensk seger när det första heatet just avgjordes på Glimmingen. Men Anton Nordström Graaf körde i alla fall in som trea. Och behåller ledningen i EMX150. 

Italienaren Andrea Adamo plockade in fem poäng på svenske Anton Nordström Graaf när EMX150 just avslutade sitt första heat för helgen på Glimmingen i Uddevalla. Adamo vann heatet närmast före japanen Toa Kishi och med Nordström Graaf på tredjeplats.

Men topp–3 placeringen gör i alla fall att svensken behåller EM–ledningen i klassen, om än med bara en ynka poäng. Italienaren kommer närmare.

Vi fick svenskt även på tredjeplats genom Rasmus Moen och ytterligare en svensk förare slog sig in topp–10, Melwin Bengtson som nia. Lillebror Nordström Graaf, Ville, slutade på en elfte plats.

EMX150–gänget inleder morgondagens tävling med sitt andra heat och starten går 09.45.

 

Anton Nordström Graaf behåller EM–ledningen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]