MX-SM i Stockholm till helgen

Nu kommande helg händer det något så ovanligt som att motocross-SM kommer till vår kungliga huvudstad Stockholm och arrangörsklubben Haninge MK. Hemmaklubbens egne VM-förare Anton Lundgren är en av favoriterna till segern i MX2-SM, han ligger fyra i tabbellen efter att ha missat en deltävling.
Men Anton är den ende i år som slagit SM-ledaren Alvin Östlund, det skedde i Västerås då Haningeföraren slog annars suveräne Östlund i en hård fajt. Getinges Anton Gole ligger tvåa i MX2-SM, tio poäng före norske Lasse Christoffersen. Räkna med att även Sösdalas Pontus Jönsson blandar sig i striden om segern.
I MX1-SM leder Järvas Rasmus Sjöberg före Sösdalas Jesper Jönsson, men regerande svenske mästaren Filip Bengtsson äter in försprånget de fick när han var borta från en tävling. I tjej-SM får vi se vad de svenska tjejerna kan göra mot SM-ledaren och Nordirländskan Natalie Kane och tvåan norskan Genette Våge.
Det svenska motståndet leds av trean Frida Östlund från Karlskoga men se upp för Mälarös Emelie Dahl, som blev sexa i årets sista VM-heat. Spännande ska det bli att se vad Nynäshamns Caroline Berglund kan göra.
Banan ligger i Högsta mellan Handen och Västerhaninge, i jämnhöjd med Jordbro. Missa nu inte detta unika tillfälle att få se cross i Stockholm och varför inte passa på att turista lite i vår vackra huvudstad.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]