MX-Gym trea i Belgien, Tim imponerade


Motocross gymnasiets Tim Edberg, Victor Fahlén och Albin Gerhardsson svarade för en starkt laginsats och blev trea i den prestigefyllda Coupe de L´Avenir i Belgien. Även våra 85-förare körde starkt och blev lagfyra, men totalt blev Sverige 13e lag då vi inte hade några 65-förare med.

Coupe de L`Avenir är en lagtävling som körts sedan 1967, för förare under 21 år. Sverige har vid flera tillfället vunnit och på senare år är det MX-Gymnasiet i Tibro som skickar lag och ledare. Så sent som i fjol vann Sverige men i år kom man med ett helt nytt lag och de lyckades köra in tredjeplatsen.
Det var speciellt 15-årige Tim Edberg, på en 125a, som var Sveriges främste förare. Han körde in som 9-9-7, vilket är ovanligt starkt av en 125-förare. Victor Fahlén blev 13-11-11 och Albin Gerhardsson 28-17-10.
I 85 körde Pelle Nilsson mycket starkt och blev 6-5-4, Rasmus Varg 8-8-10 och Teddy Jondell 26-18-25. Totalt i hela tävlingen vann Frankrike före Spanien och Belgien.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]