Motocross-medalj för Sverige

Kalle Olsson, Anton Lundgren, Danne Karlsson och Christian Simonsson tog bronsmedaljen vid lag-EM i franska Castelnau de Levis, medan tjejerna Sara Pettersson och Frida Östlund blev sexa i Women lag-EM.

Anton Lundgren blev främste 125-förare när Sverige tog bronsmedaljen vid lag-EM i franska Castelnau de Levis.

De båda 85-förarna la grunden för segern genom två bra körda heat, Danne blev sjua i första efter en vurpa och var sexa i andra. Christian imponerade stort med att bli nia i första och följde upp med att bli 14e i andra. I första heatet körde Kalle helt suveränt upp sig och blev tvåa bakom belgaren Damon Graulus. Anton körde starkt och gick in som åtta och näst bäste 125-förare.  I andra heatet bommade Kalle starten men körde upp sig och blev sexa, närmast bakom som sjua kom Anton och var bäste 125-förare. Dessa fyra resultat räckte till bronset bakom guldmedaljörerna Frankrike och silvermedaljörerna Italien. Närmast bakom som fyra kom Belgien följd av Tjeckien och Frankrikes B-lag.

Sara och Frida körde helt ok, Sara blev åtta och nia medan Frida slutade 13e i båda heaten. Hemmaföraren Livia Lancelot vann båda heatet och grejade guldet till Frankrike, medan Tyskland tog silvret före Italien.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]