Mats trea och Jonas femma

I dag har de två första heaten körts i mastodont VM-tävlingen i brittiska Matterley Basin. Det var första veteranheatet och första tjejloppet och bland veteranerna blev Mats Nilsson trea och Jonas Edberg femma.

Mats var ut som tvåa bakom britten Phil Mercer men på fjärde varvet fick svensken se sig passerad av nyzeeländaren Darryl King, som varvet därpå tog ledningen. På näst sista varvet gick Mats om Mecer men på det sista blev han snuvad på andraplatsen av spanjoren Xevi Genis Colomer, Jonas kom ut som sexa och låg där i ett par varv innan han passerade britten Gary Hoptrouth och det blev även ställningen i mål.
Det var ingen svensk med bland tjejerna men norskan Marie Pettersen ställde upp och blev 16e, vilket gav henne fem VM-poäng.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]