Ken tvingas operera igen

Fjorårets stjärnskott i svensk motocross Ken Bengtsson, JE68/KTM, har tvingats genomgå en ny operation i den fot han bröt vid Coupe L´Avenir i höstas och förväntas nu missa början av säsongen.

Efter att ha blivit två både på SM och JSM, blev Ken uttagen till lag-VM och skötte sig mycket bra. Strax därefter skadade han sig i den stora lagtävlingen Coupe L´Avenir och missat stora delar av vinterns uppbyggnad. När det gjorde ont varje gång han ansträngde sig, gjordes en läkarundersökning och man konstaterad att operation är nödvändig.
Operationen är nu gjort och Ken är optimistisk.
– De satte dit en ny skruv, men om allt läker som det ska kan den tas bort om några veckor. Känns allt bra då, kan jag åter börja träna, säger Ken Bengtsson.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]