Karlströms Motor vill lyfta svensk motocross

Karlströms Cup och Stockholmscrossen går samman och gör en kanongrej för svensk motocross och premiären går redan till helgen i Katrineholm.

Karlströms Cup körs ihop med Stockholmscrossen under 2014 och de två vinnarna som får ihop mest poäng får låna varsin mc KTM 350 SX-F och Husqvarna FC 350 under säsongen 2015.
Poäng får man när man anmäler sig till tävling då det genereras ett tal mellan 1 och 30. De två som fått ihop mest poäng när serien är slut får låna varsin mc, blir det fler på samma poäng så gäller bäst resultat i sista tävlingen, skulle det vara lika då blir det lottdragning.Det är 12 deltävlingar men man får bara tillgodogöra sig 8 resultat. De som vinner lån av mc får sina presentkort vid sista deltävlingen. Presentkortet berättigar föraren till lån av en mc från februari 2015 till sista deltävlingen av Stockholmscrossen 2015. Motorcykeln kommer med ett dekalkit från HG Stickers och föraren får två hela kit till under säsongen med egna startnummer från HG Stickers.
Under säsongen 2015 får föraren köpa reservdelar av Karlströms Motor till reducerat pris. Motorcykeln ska lämnas tillbaks i säljbart skick som Karlströms Motor och föraren kommit överens om innan lånet.

 

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]