Kaos i Arco

Om ni någonsin hör någon som klagar på Motocross-arrangören i Uddevalla, så skulle dom vara här i italienska Arco di Trento. Här har i princip inget fungerat före tävlingarna började.

Det största problemet är utrymmet i Arco, det finns helt enkelt inte plats för fyra klasser och därmed uppstod det kaos redan på fredagen. Några svenska förare stod i kö under sju timmar innan de fick sin plats, medan man släppte in bilar utan någon synbar inträdelsebevis.
Personligen har jag aldrig under mina år varit med om att pressens parkering varit så långt borta. Men jag får ta det som ett träningspass. När tävlingen nu börjat verkar det mesta fungera ute på banan, men i depån och runt om är det rena “vilda västern”.
Tyvärr är det bara sju svenska förare på plats, endast tre i 125-EM, två i MXGirls, Eddie Hjortmarker i MX2 och Filip Thuresson i MX1.
– Jag fick överraskande en förfrågan från 24MX Honda och självklart nappade jag på erbjudandet. Träningen har fungerat bra så jag ser verkligen fram emot att få tävla i VM. Jag sätter dock inga mål på hur det ska gå utan jag tar det som det kommer. Teamet är verkligen trevliga mot mig så jag vill inte göra dem besvikna, säger Thuresson.

.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]