Ingen Mägi i Uppsala-SM

Den estländske motocrossföraren Indrek Mägi tvingas lämna återbud till helgens SM-tävlingar på Rörken, utanför Uppsala. Därmed blir svenska Kawasaki utan båda sina utländska stjärnor, då det sedan tidigare varit klart att inte ryske Seva Brylyakov inte heller kan delta.

Det var i lettländska Kegums som Mägi bröt några ben i handen, men trots ett specialtillverkat skydd kan han inte köra. Brylyakov försökte köra i Kegums men fick ge upp. Även holländaren Nick Kouwenberg kraschade vådligt i Kegums, men Mats Åkerblom rapporterar att han kan köra MX2-SM och är redan på plats i Uppsala.
SM-tävlingarna börjar redan i morgon lördag, då MX1 och MX2, kör ett poänggivande sprintheat. Dessutom kör såväl tjejerna som 125 U17 ett heat var på lördagen. På söndagen är det två heat i vardera MX1 och MX2, samt att tjejerna och 125 U17 kör ett heat till.
Uppsala MK har lagt ner mycket jobb på anläggningen och det ska bli spännande att se såväl anläggningen som de tio SM-heaten.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]