Honda MX Academy Nr 2 – 2012

Våren närmar sig och det firar Honda MX-Academy med ett nytt läger som de kör på Stompabanan i Värnamo 14-15 april. På det här lägret fokuserar de sig på mycket körträning som är extra värdefullt nu efter vinteruppehållet.

Kalle Olsson, som är Hondas främste MX2-förare kan dyka upp som medtränare på lägren.

NYTT för i år, är att oavsett vilket fabrikat du kör är du välkommen att delta. Gäller kubikstorlekarna 80-150cc fyrtakt, 125cc 2-takt samt 250cc fyrtakt, samt att du är mellan 10-18 år. Hondamaskinerna skall vara svensksålda.

Samla poäng i POÄNGJAKTEN och vinn lån av en Honda Cross ’13

Alla som är med i årets Honda MX-Academy läger får möjlighet att snurra på ett poänghjul och samla så mycket poäng som möjligt. Den som har flest poäng efter det avslutande Honda MX-Academy lägret i år, får låna en Honda CRF150RB eller CRF250R ’13 års modell under 6 månader 2013 års säsong. Ja det är sant om du är med på våra läger kan du vinna en hoj.

Här anmäler du dig

Tryck på ANMÄLAN  http://www.hondamc.com/homc/templates/xform____15310.aspx och fyll i alla uppgifter.
Efter din anmälan kommit till oss, får du svar via e-post om du blev tilldelad en plats. Samtidigt får du uppgift om betalningen.

Kostnad

Lägret är två heldagar och pris per deltagande Honda-förare är 1 300 kronor och för dig som kör annat fabrikat 1 450 kronor. I summan ingår följande;

 Lunch båda dagarna

 Honda-mössa eller keps

 Komplett träningsprogram presenteras

 Honda MX-Academy träningsdagbok

 Honda MX-Academy tröja

 Träning av Honda Teamets förare

 Diplom signerat av Team Honda

 Honda original service-kit erbjuds till lägerpris

 Provkörning av 2012 års Honda MX

 Du får snurra på poänghjulet och samla poäng till Poängjakten

 Du deltar i lotteri med fina priser från Duells

Fler kan åka med

Vill du ta med dig någon anhörig eller kompis så går det givetvis bra. Men då gäller det att bara vara med och inte köra. Det finns möjlighet att beställa luncher till de som åker med och det bokar du på din anmälan.

Logi

Är något vi överlåter på var och en och det går utmärkt att parkera en husbil eller husvagn i Stompabanans depå. Har du inte tillgång till dessa två alternativen, så rekommenderar vi boende på Bäckaskogs Vandrarhem B&B tfn. 0370-465 21 eller så kontakta Värnamo Turism tfn. 0370-188 99.

Egen utrustning ett måste

Det är obligatoriskt med egen personlig skyddsutrustning på våra läger. Ingen får köra utan detta och utöver det behöver du;

 En svensksåld Honda MX 85-250cc eller annat fabrikat

 Bränsle till din motorcykel

 Fritidsklädsel

Program

Vi drar igång kl. 09:30 med samling i Stompabanans depå båda dagarna och håller på fram till c:a 16:30. Vi börjar med ett uppvärmningspass och sedan varvas körning med teori och individuella råd och tips. Lunch och vård av utrustning och maskin finns också på programmet som avslutas söndag eftermiddag med dragning på poänghjul och dragning av lotter. Ett tidsschema får du vid ankomst till Stompabanan 14 april.

Välkommen att anmäla dig och bli en ännu bättre och säkrare crossförare!

Patrik Erlandsson & Honda Teamet

 

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]