Gole klar för VM för Yamaha

Det blev det italienska  I-Fly JK Yamaha Team, som den svenske MX2-mästaren Anton Gole ska köra för nästa år med full VM-säsong.

– Detta är ju vad jag jobbat för, så det känns kanon. Jag trivs på Yamaha och känner att detta blir helt suveränt, säger Anton Gole lite överraskad över att nyheten redan var ute.
Hos I-Fly JK Yamaha Team blir han teamkompis med italienaren Ivo Monticello i MX1, Tim Edberg i 250-EM, ungraren Adam Kovacs i 125-EM, holländskan Lynn falk i MXW och italienaren manuel Iacopi i 300-EM. Siste förare in i teamet blev Anton Gole, som även har allt klart med svenska Yamaha Scandinavia. Anton som blev 22a i årets MX2-VM, siktar nu ännu högre.

1 kommentar

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]