Frida femma i Holland

De två tjejerna Frida Östlund och Emelie Dahl åkte direkt från motocross-SM i Tomelilla, till en internationell tävling i holländska Bentelo på onsdagen. Det var en crosstävling på ett gärde med några hopp och det dammade rejält, speciellt om man inte var bra med i starten. Men det var Frida och hon kunde köra in som fyra i första heatet och femma i det andra, vilket gav henne den totala femteplatsen och bäste tjej i MX2.
Emelie som var sämre med i starterna led hårt av dammet, men jobbade sig fram till tolva i första och sjua i andra. Det gav henne den totala niondeplatsen, av de 33 förarna. I MX1 körde Calle Sjöö och med problem i första heatet och tvåa i det andra blev han totalnia.
På måndagen körde Stefan Everts sin årliga välgörenhetstävling i Genk och Filip “Fillibang” Bengtsson var med i klassen “GP-stars”. Med en tredje respektive tiondeplats blev svensken totalsexa. Vann gjorde Pauls Jonass före Jeremy van Horebeek och Stefan Everts själv. I klassen för framtida 85-stjärnor gick Leopold Ambjörnson in som totalsjua. Här imponerade danskan Sara Andersen stort och blev totaltvåa bakom vinnande Raf Meuwissen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]