Fox-kontrakt för Genette

Den 16-åriga norskan Genette Våge har skrivit kontrakt med FOX i Norden och hoppas på sitt stora genombrott 2014.

Genette Våge skriver kontrakt med FOX-Norden, under överseende av Stian Örnberg från Star Moto och säljchefen Magnus Jureen.

Genette är en talang som sätter allt på ett kort när hon tävlar. När hon förra våren debuterade i tjej-VM i holländska Valkenswaard, slängde hon sig med i toppstriden men kraschade vådligt och var skadad halva säsongen. Hon gjorde dock comeback i brittiska Matterly Basin och svarade för den tuffaste körningen på sin 125a. Hon åkte även de två avslutande VM-deltävlingarna och blev sexa respektive sjua totalt.
I år blir det en stenhård satsning på tjej-VM, svenska mästerskapen och norska mästerskapen. Premiären blir precis som för de flesta tjejerna i Qatar den 2 mars och då kan hon visa upp sin nya FOX-kläder. Direktören för FOX Norden Kasper Leth Christensen och säljchefen Magnus Jureen tror stenhårt på Genette och är övertygade om att hon passar in i Fox image.
– Detta är verkligen stort för lilla mig, säger en överväldigad Genette när hon provade de nya kläderna i Köpenhamn och dessutom fick smygtitta på 2015-års modeller.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]