Fillibang väljer SHOT Racegear

24MX Honda Racing motocrossteam kan stolt presentera ett avtal med SHOT Racegear för 2105. Både fransmannen Christophe Charlier och Filip “Fillibang” Bengtsson kommer att köra MXGP 2015 klädda i SHOTs Flexor och Contract MX-kläder.

Filip "Fillibang" Bengtsson i 24MX Honda Racing kör i SHOT Racegeer 2015.

Filip “Fillibang” Bengtsson i 24MX Honda Racing kör i SHOT Racegear 2015.

Förre europamästaren i MX2 – Christophe Charlier, förväntas göra riktigt bra ifrån sig under sin första säsong på Honda´s CRF450R. Christophe har haft en lång relation med SHOT Racegear och den snabba fransmannen är mycket nöjd med den fortsatta relationen. “ Det är häftigt att vara en del av SHOT familjen. Deras utrustning ser alltid riktigt bra ut och passformen är absolut perfekt”.

Svenske sandmästaren Filip Bengtsson är också mycket nöjd med bytet;
“SHOT Race Gear är riktigt fräscha! Men kläderna ser inte bara bra ut, de känns riktig bra på hojen också”.
Så håll utkik efter det nya välklädda teamet när de radar upp sig i Qatar på MXGP premiären den 28 februari 2015.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]