Fillibang klar för Valkenswaard

Det är nu klart att det blir tre svenska motocrossförare som deltar vi kommande VM i holländska Valkenswaard, detta sedan Filip “Fillibang” Bengtsson fått klartecken till start.

Filip Bengtsson, JWR Yamaha, som flyttat hem till Sverige för satsning på SM, har nu fått klart med Valkenswaard-VM. “Fillibang” är troligen Sveriges främsta sandåkare och vi kan hoppas på poäng, han är inte ensam i MXGP då även Jonathan Bengtsson kör.
I MX2-VM hoppas vi stort på Alvin Östlund, som var mycket besviken på sina resultat i Argentina. Tyvärr kan inte Anton Gole starta på grund av handskada, i 125-EM är det 14 svenskar anmälda.

1 kommentar

  1. Hallo , lite mer info tack, när, var ,hur, varför , inte tränad, eller skadad eller kommer inte köra sm,

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]