Fillibang i team JWR Yamaha

Nu är det äntligen klart att Filip “Fillibang” Bengtsson kommer att köra Yamaha för JWR (Johan Westermark Racing). Det har viskats om detta länge men nu är det officiellt och detta kommer att ytterligare öka intresset för SM 2018, senast Fillibang satsade på SM, var han MX1-mästare.

Filip har bott och tävlat mest i Holland de senaste åren, men nu kommer han att satsa på SM och teamet kommer att delta i fem VM-tävlingar. Valkenswaard, Holland, Kegums, Lettland, Uddevalla, Lommel, Belgien och holländska Assen.
– Vi börjar med detta just nu, får vi med oss fler sammarbetspartners är vi beredda att utöka antalet. Målet med mitt engagemang är att kunna köra en hel VM-serie, säger teamägaren Johan Westermark.
Förutom Fillibang kommer även holländaren Nick Kouwenberg och Tibros Adrian Hellqvist att ingå i SM-teamet. Adrian har även planer på att köra 250-EM, det kan också bli någon ny förare.

1 kommentar

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]