En VM-poäng för Hjortmarker

Göteborgs stolthet när det gäller motocross, Eddie Hjortmarker, knep en VM-poäng i första MX2-heatet i tyska Teutschentahl. Anton Gole, också han Göteborg, var den ende svensk som fick med sig EM-poäng i andra omgången.

Alvin Östlund var riktigt bra med i starten men körde på jillen framför och föll. Efter att han kört upp sig några placeringar, bromsade han stopp och fick åter börja om från botten men kom inte längre än 30e plats. Pontus Jönsson var också med bra men fick en smäll i sidan och kraschade, han reste sig och körde upp sig till 29a men såg inget för allt lersprut. Det blev en vurpa till och Pontus slutade 36a. Ken Bengtsson var 28a efter första varvet och slutade 25a.
I MX2-heatet hände det mycket de första varven med Herlings och Tonkovs krascher. Gajser tog över ledningen och höll loppet ut, medan Valentin Guillod blev tvåa Jordi Tixier. Eddie Hjortmarker låg runt 20e hela heatet och kunde glädjande ta en poäng.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]