Dubbelseger i 85-EM

De båda svenska motocrossgrabbarna Anton Nagy och Emil Jönrup tog en imponerande dubbelseger, när kvalserien till 85-EM avgjordes i slovakiska Senkvkice.

I första heatet segrade Anton med tre sekunder före Emil och med danske Rasmus Pedersen som trea. Noel Nilsson körde in som sjua, Max Pålsson tia, Carl Nyman 21a, Teddy Jondell 23a, Vicke Andersson 34a och Liam Hanström blev diskad.
Nagy vann det andra heatet med fem sekunder före Emil medan trea var finske Matias Vesterinen. Noel blev åtta denna gången med Max som 14e, Liam som 16e, Carl 21a, Teddy 27a och Vicke 38a.
I kvaltabellen leder Anton 15 poäng före Emil, medan Vesterinen ligger ytterligare tolv poäng bakom. Max liugger sjua, Noel nia och Liam som 17e, det är de tio bästa som går till EM-finalen i tjeckiska Loket den 23-24 juli.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]