Dags att anmäla sig till årets roligaste race

Nu kan du som är 125cc– och 65cc–förare få vara med om en fantastisk upplevelse på 24MX International Supercross, i Stockholm den 8 Oktober. Eller vad sägs om att köra tillsammans med världseliten från USA och Europa inför tusentals crossfanatiker?

Man kommer ha 20 platser i vardera klass – och för att ha möjligheten att anmäla dig till 125–racet i Stockholm ska du ha kört 125–U17 i år. Bland de anmälda hittills finns bland andra Jesper Hultman och Viking Lindström.

65–kubikarna gjorde succé redan förra gången som 24MX arrangerade supercross i Tele2Arena. Du som tävlat i 65U i år kan nu ta chansen att anmäla dig till årets race

Arrangören och Svemo kommer att bekräfta din start plats senaste 1 september.

Anmälan sker till dessa adresser:

125SX: Patrik Erlandsson, patrik@westmx.se

65SX: Tommy Allansson, Tommy.allansson@.svemo.se

I mailet skriver ni med följande information:

Namn:
Adress:
Födelsedatum:
E-mail:
Märke:
Startnummer:
Team:
Mobilnummer:

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]