Calle kör för factory-Honda

En riktigt rolig nyhet är att den 21-årige Calle Aspegren ska köra för MX Factory Honda, sedan deras förare Michael Philips skadats.

Calle Aspegren får redan efter en deltävling i de australiska mästerskapen en chans i Factory Honda Team.

Vid den andra deltävlingen i australiska mästerskapen i Coonabarabran kommer Calle Aspegren från Sunne att köra i Hondas fabriksteam, hur det blir framöver beror på Philips tillfriskning. Det var i första nationals-heatet i förra veckan, som nyzeeländaren Philips bröt några ben i foten. Han jobbar dock hårt med att komma tillbaka men under tiden får Aspegren chansen.
– Det känns ju närmast overkligt att jag redan får en chans i ett fabriksteam. Jag ska göra allt jag kan för att prestera bra vid denna chansen , säger en glad Calle Aspegren.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]