Brylyakov skadad – inget Borås-SM

Den ryske VM-föraren i motocross Vsevolod Brylyakov, blev skadad i Valkenswaard sedan han blivit påhoppad under första varvet i andra heatet. Det blir därmed ingen start i Borås-SM till helgen, men förhoppningsvis återfinns han vid SM i Uppsala den 13-14 maj.

Därmed blir estländaren Indrek Mägi ende icke nordbo med i MX1, där det förövrigt är 70 anmälda förare och vi kan förvänta oss många roliga fajter. I MX2-klassen är det 57 anmälda förare och här är holländaren Nick Kouwenberg anmäld, han blev som bekant tvåa vid 250-EM i Valkenswaard. Vidare är det 34 anmälda i MX-Girls och slutligen 58 i 125-U17.
Så missa nu inte SM-premiären i Borås till helgen och tänk på att det är nytt i år, med att poäng utdelas även i lördagsheatet för plats på grind till söndagen.

2 kommentarer

    1. Nej. Man får även göra det i danska mästerskapet i år, Pontus Jönsson gjorde det i första deltävlingen. Vad jag hört kommer Svemo under året att ta upp det som eventuell regeländring.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]