Båtbenet brutet för Sandra

Sandra Adriansson vann MX-Girls SM i Tibro i överlägsen stil och nu visar det sig att hon körde med ett brutet båtben i högerhanden.

 

Sandra Adriansson efter segern i Tibro

Det var i Vissefjärdas kvalheat som Sandra kraschade i låg fart och åkte igenom ett staket. Då skadade hon höger hand och arm, samt fick grymma smärtor i ryggen.

Hon överraskade alla med att köra heaten och bli etta och tvåa ändå. I Tibro kände hon sig mycket bättre och hade jobbat hela veckan, men även fått behandlingar för ryggen. Stibix Racing Team Kawasaki tjejen dominerar fullständigt i Tibro genom att vinna tidsträningen, kvalet och båda finalheaten.

Men idag berättar hon:
– Det är nu konstaterat att båtbenet är brutit och jag kommer att vara gipsad i fyra veckor. Därefter blir det rehabilitering och jag vet inte om jag kan köra SM i Finspång den 13 augusti. Jag kommer naturligtvis att jobba stenhårt för att kunna vara med, men samtidigt ska jag inte ta några risker. Kan jag vara med i Finspång ska jag bara försöka plocka några poäng, säger Sandra Adriansson som aldrig ger upp.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]