Anton Gole tvingas avstå Ryssland

Den svenske motocrossföraren Anton Gole, CEC/Husqvarna, tvingas lämna återbud till den ryska VM-deltävlingen. Det beror på sviter efter kraschen i Ulricehamns SM-deltävling den gånga helgen. Anton räknar dock med att köra SM i Årsunda den 17-18 juni.

Det var i lördagens sprintheat som något gick fel och i ledningen kraschade Anton vådligt utför en backe. Trots smärtor körde han sedan finalheaten på söndagen och blev trea respektive 13e. Han har nu i veckan varit och undersökt skadorna och han har uttöjda ledband i ljumsken och har fått en rejäl smäll i ländryggen.
– Det känns visserligen bättre nu sedan jag fått behandling, men jag är inte fullt återställd och därmed känns det meningslöst att resa till Ryssland. Det är tillräckligt tufft i VM och att då inte vara helt frisk känns riskfyllt. Dessutom kostar det oss en hel del att flyga dit med all utrustning. Nu satsar jag på att vara frisk till SM i Årsunda och där ska jag försöka ge holländaren Nick Kouwenberg en fajt om SM-ledningen, berättar Anton idag när beslutet togs.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]