Alvin ende svensk i VM-premiären

Nu tillhelgen körs motocrossens VM-premiär  i Argentina och tyvärr måste vi konstatera att MX2-föraren Alvin Östlund, SM Action-M.C. Migliori Yamaha, är ende svenska deltagare.

Det började med att Anton Gole kraschade på träning i Italien och skadade handen och blir borta minst några månader. Sedan dagen efter han skippat sin hoj till Argentina, vurpade MXGP-föraren Jonathan Bengtsson och bröt ett finger.
– Det är ju så typiskt, allt var klart för Argentina och bara en träningsdag kvar. På hollands enda jordbanan flyter träningen på bra när jag råkar peta i friläget och vurpar lätt. Hoppar upp och ska ge mig iväg, när jag ser att lillfingret spretar åt fel håll. Det visar sig att jag brutit fingret och får det omedelbart opererat, men läkaren rekomenderar mig att inte åkta till Argentina. Han tycker jag ska vara hemma och bli bra till Valkenswaard, vilket jag håller med om, berättar Jonathan.
Nu får vi sätta vårt hopp till Alvin, som fått sex fina heat i kroppen innan avresan. De öppna italienska mästerskapen utmynnade i ett silver i MX2-klassen och en åttondeplats i Elitklassen.
– Jag känner mig i mycket god form och är otroligt nöjd med hojen och teamet. Jag ser verkligen fram emot VM-premiären, berättade Alvin strax före avresan.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]