Allt klart för Uddevalla-VM till helgen

Nu är det endast fyra dagar innan motocross-VM/EM drar igång på Glimminge Motorstadion utan för Uddevalla. Förutom alla heat kommer BMK Uddevalla att ha många aktiviteter. Det är definitivt klart att VM-ledaren i MX2, Jeffrey Herlings kommer till Uddevalla.

Om fyra dagar smäller det och Uddevalla-VM drar igång.

Om fyra dagar smäller det och Uddevalla-VM drar igång. Foto: Ray Archer

Redan på fredagen är det uppvisning i freestyle på köpcentert Torp, norr om staden. Freestyle-showen flyttar sedan till Glimmingen och drar igång cirka 19.00. Det är även klart att det blir Rider Cup i öltältet, under ledning av den legaendariske amerikanen Jeff Emig.
Det blir ett aktivitetsområde mellan campingen och banan, där bland annat KTM kommer att ha provkörning.
Under själva tävlingen har man i år, på BMK Uddevallas begäran, lagt in tre entimmars pauser, så att man hinner äta, handla och tjöta (som det heter i Uddevalla).
Så vad ni än gör missa inte “årets crosshändelse”, utan åk till Glimmingen och bidra till festens fulländning.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]