Allen fyra i första 300-heatet

Vid de pågående motocrosstävlingarna i Uddevalla, kördes precis det första finalheatet i 300-EM. Järvas Jimmie Allen körde in som fyra, trots strul med hojen före start. Även Franz Löfquist och Jonas Björklund knep EM-poäng.

På tidsträningen skar Jimmies motor, men strax före heatet fick de låna delar av en bekant till Jonas Björklund. Jimmie var med direkt i starten som femma och gick efter några varv upp som fyra. Trots attacker höll han undan och klarade fjärdeplatsen. Både Frans och Jonas körde upp sig till nia och tia, men mot slutet tappade de en förare och blev i mål tia respektive elva.

Efter en omkörning på sista varvet vann italienaren Marco Maddii (son till Corrado Maddii) före belgaren Yentel Martens (son till Jacky Martens). Trea blev belgaren Dietger Damiaens.

 

Marco Maddii tog första 300-segern, efter en omkörning på sista varvet.

Marco Maddii tog första 300-segern, efter en omkörning på sista varvet.

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]