Albin totalvann 150-premiären

Även andra dagen av motocrossens EM-klasser i italienska Arco inleddes med svenska framgångar, där Albin Larsen blev tvåa och därmed vinnare av tävlingen.

Viking Lindström tog starten men jagades av britten Jack Bintcliffe, som körde på Viking och tog ledningen på sjunde varvet. Albin var runt 20e i starten men jobbade fantastiskt upp sig till tvåa, efter att ha passerat Viking på sista varvet, Men Viking gjorde ett grymt starkt lopp och blev totalfemma.
Femma i heatet och totalfyra blev Tim Edberg, som kom efter en otrolig uppkörning och var fyra en stund. Men finske Emil Weckmann, som vurpade flera gånger tog tämligen omgående tillbaka fjärdeplatsen.
Max Erlandsson blev åtta före Alex Pettersson, vilket innebar att vi hade fem bland de nio bästa. Carl Jörgensen var nära poäng men blev 22a. Men Albin vann på 44 poäng före Weckmann på 44, Bintcliffe på 41, Tim på 36 och Viking på 35. Norske Hakon Fredriksen blev totalnia, Alex tolva, Max 16e och slutligen Carl som 21a.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]