Prenumerationserbjudande!

Passa på att prenumerera på Race Magazine! De femtio första som tecknar en helårsprenumeration (15 nummer) får två biljetter till 24MX International Supercross på köpet. Hinner du inte med innan biljetterna är slut ska du heller inte gå lottlös – bland övriga som tar en prenumeration innan den 30:e september lottar vi ut tio stycken VIP–paket till galan, paket som inkluderar en biljett på bästa plats, buffé, Pit Party–pass och entré till efterfesten.

Erbjudandet gäller enbart nya prenumeranter och vid betalning via PayPal eller Swish. OBS! Glöm inte ange köpkod. Paypal: Skriv SX i rutan för meddelande till säljare. Swish: Inled meddelandefältet med SX följt av din adress. 

Vi kommer att presentera samtliga som får biljetter och vinnare av VIP–paket i Nummer 12 av tidningen. Biljetterna skickas ut via post.

Beställ din prenumeration här eller här.

4 kommentarer

 1. Så man vet alltså inte om man får biljetter förrän en dag innan showen?!
  Vad är det för “erbjudande”…
  Ja menar alla bor ju inte i Stockholm o lever ett oplanerat liv.

  1. Hej Anders,

   Vi meddelar vinnarna innan, men presenterar även dem i tidningen. Helt förståeligt om du missuppfattat! Det finns biljetter kvar, så om du tar en prenumeration så kommer du få dina biljetter skickade den här veckan.

   Mvh Redaktionen

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]