VM-kvalet flyttas till Norrköping

Norrköping och Vargarna tar över VM-kvalet i isracing från St Johann i Österrike, där vädret varit allt för milt för att kunna arrangera tävlingen. Datum blir lördagen den 19 januari.

Under torsdagen stod det klart att ICA Maxi Arena blir ny värd för GP Challenge i isracing. En tävling där de sju bästa förarna är klara för VM-serien som inleds 2 februari i Krasnogorsk.
När St Johann i Österrike inte kunde garantera is, så var Norrköping snabba med en förfrågan och FIM valde också östgötametropolen som övertagare av arrangemanget. En stor anledning lär vara att klubben skötte arranangemanget av Falco Memorial på ett mycket bra sätt.
– Det här är den största och mest prestigefyllda tävlingen i Vargarna/Ulvarnas historia, säger klubbens eldsjäl Torsten Sahlin i ett uttalande.
En av deltagarna i tävlingen är svenske Stefan Svensson.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]