Ung duo uttagen till EM

Det blir Vargarnas Daniel Henderson och Jämtarnas Jimmy Olsén som representerar Sverige vid EM-finalen i ryska Kamensk Uralski. EM körs som en tvådagarstävling 22-23 februari. 

Daniel Henderson och Jimmy Olsén ingår i den nya svenska talangfabriken, och EM-tävlingen blir deras första stora internationella test. Även Tyskland har tillkännagett sina två förare i tävlingen och det blir Max Niedermaier och Stefan Pletschacher.
Daniel skulle även ha deltagit i Sanok Cup under kommande helg, men fick hastigt och lustigt inte köra efter att ha blivit kontaktad av arrangören. Samma kalla hand fick Niklas Kallin Svensson, som också blivit lovad att köra i Sanok, innan polackerna drog tillbaka sitt intresse. Svenska representanter blir istället Per-Olof “Posa” Serenius, Stefan Svensson och Tommy Flyktman.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]