Strömsund tar över SM-final på Studenternas

För några veckor sedan såg det ut som att SM-finalen i isracing på Studenternas IP i Uppsala skulle bli inställd. Men i dag meddelar Svemo att Störmsunds MC ersätter Funbo MS som arrangör och att tävlingen körs enligt planlagt datum den 21 mars.

– Vi ser fram emot att få arrangera tävlingen i Uppsala och hoppas på storpublik, säger, Eleonor Dyvinger, en av projektledarna i Strömsunds MC, i ett pressmeddelande.
Det som från början var tänkt att bli ett evenemang arrangerat av den lokala klubben Funbo MS blir nu istället ett evenemang där Strömsunds MC står som arrangör.
– Vi tycker det är ett bra initiativ av Strömsunds MC som kom in som arrangör i ett sent skede. De har själva varit drivande i kontakterna med Uppsala Kommun. Vi är givetvis glada att SM-finalen nu avgörs på en så klassisk arena som Studenternas, säger Tony Olsson, Svemos koordinator för Track Racing-sektionen.
Regerande svensk mästare är ÖMK Rundbanas Stefan Svensson, som vunnit tävlingen två år i rad.
SM-kvalet körs också för övrigt i Örnsköldsvik den 21 februari.

1 kommentar

  1. Underbart! det bästa som kunde hända. För andra gången i vinter går Strömsunds MC in och räddar svensk isracing. Nu spottar vi i nävarna och hjälper till på olika sätt allihop. Vi ska fylla läktarna, eller hur?

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]