Stefan Svensson svensk mästare

Stefan Svensson tog sitt fjärde SM-guld i isracing när han vann finalen i Eskilstuna, efter en hård final fight före Robert Henderson och Fredrik Johansson.

Stefan Svensson vann samtliga heat när SM-finalen i isracing avgjordes i Eskilstuna för andra året i rad. Den här gången på Smedstadion. Robert Henderson pressade Svensson hårt i finalheatet, men han lyckades aldrig få grepp om Örnsköldsviksåkaren. Fredrik Johansson gjorde en fin comeback och slutade trea och ligger nu bra till för ett wild card till de svenska VM-tävlingarna i Uppsala.
Finalen blev dramatisk då Per-Olof “Posa” Serenius gick omkull på utgången till andra varvet, efter att ha fått kast på cykeln. “Posa” blev liggande, men efter några minuters dramatik kom det lättande beskedet att “Posa” klarat sig till synes oskadd.
En frisk debut i SM-final-sammanhang gjorde 15-årige Ove Ledström, tävlandets för Örnsköldsvik. Med respektlös körning tog han sig till semifinal, och slutade totalsjua i tävlingen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]